Örebro Futsal Club

Två inbrott i byggcontainrar upptäcktes efter helgen – ”inbrotten har likheter med varandra”

Polisen får under måndagen in två olika anmälningar om inbrott i byggcontainrar, verktyg till okända värden har stulits

· Publicerad: 30 oktober 2017 · 16.49.

Ett inbrott har upptäckts på måndagen i en byggcontainer på Gamla vägen vid Aspholmen i Örebro. Det är okänt vad som stulits i samband med inbrottet. Platsen kommer undersökas av polisens tekniker, meddelar Stefan Dangardt, pressinformatör vid polisen i Bergslagen.

Tidigare under måndagsmorgonen så upptäcktes ett liknande inbrott på Eriksbergsgatan i Adolfsberg, vid inbrottet som skett någon under helgen så har man brutit sig in i en container och stulit verktyg till ett okänt värde.

Annons ▾

FIKK - För att alla behövs