Örebro Futsal Club

Två fall av drograttfylleri i Örebro under natten

Polisen stoppade under natten mot tisdag två misstänkta drograttfyllerister i Örebro.

· Publicerad: 31 oktober 2017 · 11.00.
Polis i Örebro

Polisen informerar via sin hemsida att man under natten mot tisdag har stoppat två misstänkta drograttfyllerister i centrala Örebro. Dom bägge misstänka förarna beskrivs som två yngre män i 20-års åldern.

Tisdag klockan 01.27 – Stopp på Väster i Örebro

En polispatrull stoppar en bil på Hertig Karls allé i Örebro. Bakom ratten sitter en man född 1995. Mannen visar tecken på narkotikapåverkan och medtogs av polispatrull för provtagning samt förhör. Han är misstänkt för drograttfylleri och olovlig körning, detta då mannen även saknade körkort.

Annons ▾

Tisdag klockan 02.55 – Centrala Örebro

Polisen gjorde ett ingripande mot en mopedist på Rudbecksgatan i centrala Örebro. Föraren en man född 1996. Mannen visar tydliga tecken på narkotikapåverkan och medtogs för provtagning samt förhör. Mannen är i nuläget misstänkt för drograttfylleri.

FIKK - För att alla behövs