Örebro Futsal Club

Örebro Futsal vann seriepremiären hemma mot Djurgården

Djurgårdens IF imponerade när man snabbt tog ledningen – fick ge med sig av det starkare Örebro Futsal Club

· Publicerad: 1 november 2017 · 02.37.
Örebro Futsal Club - Djurgårdens IF

Det var ett myller av människor som hade tagit sig till Idrottshuset i Örebro när seriepremiären för Örebro Futsal Club skulle spelas mot ett inrest Djurgården. Spelhallen var mer än halvfull och man märker av hur sporten Futsal växer, dels att fotbollssäsongen går mot sitt slut och publiken får sitta inomhus när höstblåsten ger sig till känna.

Djurgårdens IF nytt lag med krut i benen

Som det är sagt så är SFL:s färskingar, Djurgårdens IF ett spännande lag, man sätter ner foten direkt och pressar på i matchen, man visar att man vill hänga på bland topparna i ligan denna säsongen. Det var krut i benen och stenhårda, välriktade skott som överraskar när man snabbt tar ledningen med både ett och två mål.

Annons ▾

Målvakten i Örebro Futsal – Dildar Caliskan visar med blicken, när förstamålet satt, det var snyggt och välförtjänt!

Halvtidspausen så får tre ungdomslag tävla om fina och generösa priser, en utvald spelare från från lagen Frövi, Latorp och Rynninge ska försöka sätta upp till fem bollar i ribban på målet.

Örebro Futsal Club - Djurgårdens IF
Reducerar och måtståndarnan hinner inte med

Ledningen till Djurgården får Örebrolaget att agera, man reducerar och fokuserar spelet bättre. Det fick bli en ögonöppnare att inte vandra genom hela matchen. Det dröjer ända till andra halvlek innan det börjar bli riktigt spännande, båda lagen ligger på riktigt ordentligt och det är jämt, fram till dess att Örebro Futsal Club tar ledning och detta ”taggar” verkligen spelarna på plan och publik på läktarna.

Örebro Futsal Club vinner den första matchen för säsongen mot Djurgårdens IF med 4-3.

FIKK - För att alla behövs