Örebro Futsal Club

Hemmapremiär för ÖSK Futsal – förlorade jämn match mot SFL-nykomlingen Hammarby IF

Tuff hemmapremiär för ÖSK Futsal mot ligans nykomlingar Hammarby IF – dom var ute efter revansch

· Publicerad: 3 november 2017 · 14.40.
Örebro Tribune
Arkivbild – Örebro Tribune

Efter söndagens kryssmatch i SFL-premiären borta mot KFUM Linköping så var det under torsdagen dags för hemmapremiär för ÖSK Futsal. Motståndet var SFL-nykomlingen Hammarby IF som under förra helgen hade en tuff inledning på säsongen mot Norrköping.

Hammarby får mycket bättre matchstart

Under torsdagen så visar Hammarby en bättre matchstart när man för spelet mot ett tillbakapressat Örebro som mestadelen av första halvlek får jobba hårt i försvarsställning. ÖSK får genom Coralic en chans som ger utdelning, något Hammarby replikerar snabbt och kvitterar genom Arvidsson.

Annons ▾

ÖSK kommer in i spelet mer under andra halvlek

Angelo Vega ger ÖSK en kortvarig ledning genom ett välplacerat mål, som snabbt kvitteras av Hammarby som får in sitt andra mål i första halvlek.

ÖSK Futsal visar mer anfallsspel under andra halvlek, man får från båda lagen verkningslösa skott mot mål. Ledningsmålet kommer från ÖSK Dana Kuhi, med inget vara för evigt utan Hammarby kvitterar och anfaller ytterligare genom Özgur Yasar och Andreas Dahl som ger laget första seger i SFL med siffrorna 3-4.

Torsdagens match mellan ÖSK Futsal och Hammarby IF lockande 837 åskådare till Idrottshuset i Örebro.

FIKK - För att alla behövs