Örebro Futsal Club

Larm om villabrand i Ladugårdsängen – ”Det har brunnit kastrull med olja”

SOS Alarm får på söndagskvällen samtal om en villabrand i Ladugårdsängen – boende kunde själva släcka branden

· Publicerad: 5 november 2017 · 21.15.
Arkivbild-Räddningstjänsten-Stationen

Räddningstjänsten får vid klockan 20.13 på söndagskvällen larm om en befarad villabrand på Riagatan i området Ladugårdsängen i Örebro. Enligt uppgifter vi får från platsen så har det varit en kastrull med olja som brunnit på spisen inne i villan.

Boende kunde själva släcka ner branden

Personer inne i bostaden kunde själva släcka branden innan räddningstjänsten anländer fram till adressen. Räddningstjänstens personal kontrollerar att branden inte spridit sig upp i ventilationen genom köksfläkten.

Annons ▾

Räddningstjänsten kunde inom en halvtimme lämna platsen och återvända till stationen.

FIKK - För att alla behövs