Örebro Futsal Club

Polisen eftersöker ett fordon som kan sättas i samband med inbrott i Bettorp

En bilfirma har på söndagskvällen haft påhälsning av inbrottstjuvar – en person gripen i närheten av brottsplatsen

· Publicerad: 6 november 2017 · 11.17.
Polisfordon-Polis-Fordon
Örebro Tribune

Under söndagskvällen den 5 november så löser inbrottslarmet ut hos en bilfirma i Bettorp, norr om Örebro. Via kameror inne på bilfirman kunde ett väktarbolag se ett antal personer röra sig runt bland fordonen inne i byggnaden.

Polishund söker upp en av dom misstänkta

Polisen fanns snabbt på platsen och sökte efter misstänkta gärningspersoner. Polishunden Kello fick upp spår på platsen och markerade vid ett fordon som stog parkerat i närheten av bilfirman som haft påhälsning. Inne i bagageutrymmet så låg en man och gömde sig. Mannen greps av polis på plats.

Annons ▾

Har du fler uppgifter om inbrottet?

Polisen är nu intresserad av att hitta en blå Peugeot med engelska registreringsskyltar som kan ha samband med inbrottet. Har du sett ett fordon som stämmer in på beskrivningen, kontakta polisen på telefonnummer 114 14.

FIKK - För att alla behövs