Örebro Futsal Club

Turnéaktuella Lorentz gästade Ritz Nightclub i Örebro

Under fredagskvällen så gästades Ritz Nightclub av hiphopmusikern och grammisvinnaren Lorentz

· Publicerad: 11 november 2017 · 02.20.

Ritz Nightclub drar ganska stor publik till sin livescen, så var fallet även under fredagskvällen då den turnéaktuella hiphopmusikern Lorentz dyker upp på livescenen. Lorentz blev snabbt recensenternas gullegris och fansen menar att det är med rätta, för mig så var Lorentz helt okänd. Denna kväll på Ritz Nightclub imponerade inte artisten speciellt mycket, detta då jag tyckte att hela spelningen var ganska så enformig.

Fansen ger allt och sjunger med

Gäster och publiken som kommit till nattklubben denna fredagskväll för att uppleva honom ger verkligen allt, man sjunger med i låtarna och verkar grymt nöjda med artistens uppträdande på Ritz Nightclub.

Annons ▾

Fakta om Lorentz

Lorentz är artistnamnet för Lorentz Johannes Alexander Berger, född den 28 juli 1991. Han är en svensk hiphopmusiker från Stockholm. Lorentz var en del av den Grammis-vinnande duon Lorentz & Sakarias, tillsammans med sin bror Sakarias Berger.

Lorentz Johannes Alexander Berger har tidigare samarbetat med artister som jj, Say Lou Lou, JaQe, Duvchi och Joy. År 2014 gjorde han sin solodebut och släppte guldsäljande albumet ”Kärlekslåtar” som fick Grammis för årets hiphop/soul.

FIKK - För att alla behövs