Örebro Futsal Club

Man gripen efter misshandel vid Örebro Universitet

Polisen larmas till universitetsområdet efter att två personer blivit utsatt för misshandel

· Publicerad: 11 november 2017 · 03.16.

Två personer har under fredagen blivit misshandlade på en grusparkering vid Örebro Universitet. Enligt uppgifter från polisen har personerna blivit misshandlade av en person i 20-års åldern och sedan tidigare känd av målsägarna.

Gärningsmannen grips av polis i sin bostad

Gärningsmannen lämnade efter misshandeln platsen till fots. Polispatrull och ambulans larmas ut till Örebro Universitet där en av de utsatta personerna har skador på tänder och den andre personen har skador på ett ben med eventuell fraktur.

Annons ▾

Gärningsmannen blir anhållen i sin frånvaro och kan senare, vid klockan 19.20 på fredagskvällen gripas i sin bostad på Söder i Örebro.

FIKK - För att alla behövs