Svenska mästerskapet i flipper på Scandic hotell i Örebro

Skriv ut Mer
Flipper-SM arrangeras av Örebro Pinball - mästerskap under helgen i Örebro

Varje år så anordnar Svenska Flippersällskapet en tävling där vinnaren kan titulera sig svensk mästare i flipper. Klubben Örebro Pinball är årets arrangör och under helgen mellan den 10-12 november så kommer mästerskapet avgöras på Scandic hotell i centrala Örebro.

300 spelar kvalar – görs upp på söndagen

Under fredagen och lördagen så ska ungefär 300 spelare kvala för att få fram dom bästa som under söndagen ska göra upp om vinsten i Main (moderna spel) och Classic (gamla spel). Förutom dessa divisioner så kommer man spela diverse sidotävlingar, från arrangören meddelar man att det även blir en ungdomsdivision.

Här kan du följa aktuell ställning

Comments are closed.