Svenska mästerskapet i flipper på Scandic hotell i Örebro

Flipper-SM arrangeras av Örebro Pinball – mästerskap under helgen i Örebro

- .
Flipperspel-Pinball

Varje år så anordnar Svenska Flippersällskapet en tävling där vinnaren kan titulera sig svensk mästare i flipper. Klubben Örebro Pinball är årets arrangör och under helgen mellan den 10-12 november så kommer mästerskapet avgöras på Scandic hotell i centrala Örebro.

300 spelar kvalar – görs upp på söndagen

Under fredagen och lördagen så ska ungefär 300 spelare kvala för att få fram dom bästa som under söndagen ska göra upp om vinsten i Main (moderna spel) och Classic (gamla spel). Förutom dessa divisioner så kommer man spela diverse sidotävlingar, från arrangören meddelar man att det även blir en ungdomsdivision.

Här kan du följa aktuell ställning

Wheels4fun