Örebro Futsal Club

Svenska mästerskapet i flipper på Scandic hotell i Örebro

Flipper-SM arrangeras av Örebro Pinball – mästerskap under helgen i Örebro

· Publicerad: 11 november 2017 · 14.04.
Flipperspel-Pinball

Varje år så anordnar Svenska Flippersällskapet en tävling där vinnaren kan titulera sig svensk mästare i flipper. Klubben Örebro Pinball är årets arrangör och under helgen mellan den 10-12 november så kommer mästerskapet avgöras på Scandic hotell i centrala Örebro.

300 spelar kvalar – görs upp på söndagen

Under fredagen och lördagen så ska ungefär 300 spelare kvala för att få fram dom bästa som under söndagen ska göra upp om vinsten i Main (moderna spel) och Classic (gamla spel). Förutom dessa divisioner så kommer man spela diverse sidotävlingar, från arrangören meddelar man att det även blir en ungdomsdivision.

Annons ▾

Här kan du följa aktuell ställning

FIKK - För att alla behövs