Örebro Futsal Club

Örebro Futsal Club möter ÖSK Futsal på Idrottshuset i Örebro

Kommer man dra rekordpublik till Idrottshuset i Örebro – Örebro Futsal Club möter ÖSK Futsal

· Publicerad: 13 november 2017 · 00.42.
ÖSK Futsal - Örebro Futsal Club
Örebro Futsal Club möter ÖSK Futsal under säsongen 2016/17

På onsdag den 15 november är det superderby och äntligen dags för årets futsal happening när Örebro Futsal Club möter Örebro SK Futsalklubb. Båda klubbarna bevittnar om att det kommer bli en helt galen futsalfest på Idrottshuset i Örebro.

Äran och tre poäng står på spel

Det är fortfarande tidigt på SFL-säsongen och placeringar i tabellen betyder inte allt. Onsdagens match kan sluta hur som helst, men vi pratar om två vinstsugna lag som kommer göra vad som krävs, allt som står i deras makt för att få dom tre utdelade poängen för vinst i matchen.

Annons ▾

Publikrekord – fyller ni hallen?

Mycket pekar på att det kan bli publikrekord i en Futsalmatch för Idrottshuset, sporten bara växer sig större i Örebro och är riktigt het. Örebro Futsal Club märkte av det i premiärmatchen då ungefär 500 personer dök upp på läktarna för en kanon inramning och stöttade hemmalaget på bästa sätt.

Det viktigaste för lagen finns hos publiken på läktarna. Missa inte årets match den 15 november när Örebro Futsal Club möter Örebro SK Futsalklubb i Idrottshuset, Örebro.

Dag: 15 November
Tid: 19.00-21.00

Plats: Gamla Idrottshuset i Örebro

Läs mer om evenemanget här på Facebook

FIKK - För att alla behövs