ÖSK Futsal tappar tvåmålsledning – förlorar klassiskt derby mot Örebro FC

Hela 1576 personer fanns på läktarna när Örebro Futsal Club mötte ÖSK Futsal i derby på Idrottshuset i Örebro.

· Publicerad: 16 november 2017 · 05.23.
Örebro Futsal Club - ÖSK Futsal

Första halvlek i matchen mellan Örebro Futsal Club och ÖSK Futsal upplevs ofokuserad och ganska fumlig, två lag som känner sig försiktigt fram i sitt anfall med vilda chansningar i skott mot mål.

Inledningsvis är det ÖSK Futsal som hämtar in en tvåmålsledning, men tappar den innan första halvlek är över. Två reduceringsmål från Fredrik Johnsson i hemmalaget Örebro Futsal Club gör att man går in i andra halvlek under samma förutsättningar.

Det är inte bara poängspel i kvällens klassiska derby utan även äran.

ÖSK Futsal orkar inte tillbaka

Andra halvlek så öppnar matchen upp mer, Örebro FC tar sin första ledning i matchen då två explosiva Anderson Ponciano och Basel Gorgis bidrar och laget utökar snabbt ledning till 4-2. ÖSK Futsal har svårt att hitta tillbaka och orkar inte komma igen. Matchen slutar 6-3 till hemmalaget Örebro FC

Nästan fulla läktare – 1576 besökare fanns på plats i Idrottshuset i Örebro under matchen.