Örebro Futsal Club

Polis kontrollerade fordon – ledde till ett stort narkotikabeslag

Polisen har på sin hemsida gått ut med information om att de genomfört ett stort narkotikabeslag i Örebro, ett av de största i länet.

· Publicerad: 17 november 2017 · 19.10.
Arkivbild-Polis

Det var för ett par dagar sen som en polispatrull började följa efter en sen tidigare misstänkt brottsling som färdades i ett fordon. Personen stannade fordonet och gick iväg för att sedan återkomma igen, men med sig denna gång hade denne en påse.

Polispatrullen valde då att stoppad personen och upptäckte att påsen innehöll narkotika. Polishundar kunde sedan spåra upp platsen där narkotika var hämtad och polis hittade mer bevismaterial som stärka misstankarna mot den gripne.

Annons ▾

Två personer är gripna

Polisen är väldigt förtegna om det inträffade och vill inte gå ut med mer information om vart beslaget gjordes. Det man kan konstatera är att beslaget är ett av de största någonsin i Örebro av denna sorts narkotika. Enligt lokaltidningen Nerikes Allehanda är två personer anhållna misstänkta för grovt narkotikabrott.

FIKK - För att alla behövs