Örebro Futsal Club

Ensam man rånad i Vivalla – hotades av personer med kniv

Man knivrånades under lördagskvällen i bostadsområdet Vivalla i Örebro

· Publicerad: 18 november 2017 · 23.04.
Polis-Arkiv-Blåljus-Örebro

Det inträffade på lördagskvällen ett knivrån i Vivalla. En ensam man blir hotad med kniv av en grupp personer som tvingar till sig bankkort och mobiltelefon, meddelar vakthavande polisbefäl. Personerna har efter överfallet sprungit i från platsen.

5-6 personer hotade ensam man med kniv

Enligt polisen är det en grupp på 5-6 personer som hotat en ensam man med kniv, man har tvingat mannen att lämna ifrån sig en mobiltelefon och ett bankkort. Gärningspersonerna har varit delvis maskerade, med uppdragna luvor.

Annons ▾

Polisen har haft flera polispatruller i bostadsområdet, även patrull med hund som sökt efter gärningsmännen. Polisen har för tillfället inte gripit någon misstänkt.

FIKK - För att alla behövs