Örebro Futsal Club

Ensam man rånad i Vivalla – hotades av personer med kniv

Man knivrånades under lördagskvällen i bostadsområdet Vivalla i Örebro

- .
Polis-Arkiv-Blåljus-Örebro

Det inträffade på lördagskvällen ett knivrån i Vivalla. En ensam man blir hotad med kniv av en grupp personer som tvingar till sig bankkort och mobiltelefon, meddelar vakthavande polisbefäl. Personerna har efter överfallet sprungit i från platsen.

5-6 personer hotade ensam man med kniv

Enligt polisen är det en grupp på 5-6 personer som hotat en ensam man med kniv, man har tvingat mannen att lämna ifrån sig en mobiltelefon och ett bankkort. Gärningspersonerna har varit delvis maskerade, med uppdragna luvor.

Polisen har haft flera polispatruller i bostadsområdet, även patrull med hund som sökt efter gärningsmännen. Polisen har för tillfället inte gripit någon misstänkt.

Comments are not currently available for this post.