Örebro Futsal Club

Räddningstjänsten räddade kvinna ur brinnande villa

Räddningstjänsten räddade kvinna från brinnande villa i Kopparberg under måndagsmorgonen

· Publicerad: 20 november 2017 · 11.31.
Villabrand i Kopparberg

En brand bröt tidig under måndagsmorgonen ut i en villafastighet på Lärkvägen i Kopparberg. En kvinna som befunnit sig inne i villan hade tagit sin tillflykt till en balkong fick hjälp av räddningspersonal och grannar som befinner sig på platsen.

Fullt utvecklad villabrand – kraftig rökutveckling

Enligt uppgifter från platsen så handlar det om en fullt utvecklad brand, med kraftig rökutveckling. Rökdykare är inne i fastigheten som är helt rökfylld, man har plockat ut möbler som bevittnar om hur omfattande det brunnit inne i villan. Räddningstjänstens personal har sågat upp hål i tak och vägg för att ventilera ut rök och varma brandgaser.

Annons ▾

Branden ska enligt obekräftade uppgifter ha startat i köket och fortsatt ut i hallen. Räddningstjänsten meddelar att man har en totalskada inne i villan, branden är släckt och man söker efter eventuell spridning.

Villabrand i Kopparberg

Räddningstjänsten från Kopparberg och Ludvika finns inledande på platsen med fem stycken fordon, tillsammans med polis och ambulans.

FIKK - För att alla behövs