Flera fall av misstänkta drograttfyllerister i Örebro under dagen

Skriv ut Mer
Polisen

Örebro Tribune - Pressbilden - Örebro Tribune

Polisen i Örebro informerar på deras hemsida att man under onsdagen stoppat flera fordon där man misstänkt att förarna varit påverkade.

Dessa tre fall har inget med vandra att göra och vid två av fallen misstänks även grov olovlig körning.

Klockan 11:45

En polispatrull stoppar ett fordon i Mellringe västra Örebro för kontroll. De misstänker att både föraren och passageraren i bilen är påverkade av narkotika och de får följa med för provtagning samt förhör.

Klockan 12:46

Nästa fall äger rum på Holmen i Örebro där polisen stoppar ett fordon där man misstänker att föraren är påverkad av alkohol. Föraren, en man i 40-årsåldern medtogs för provtagning samt förhör, denne kan även misstänkas för grov olovlig körning.

Klockan 13:36

En civil polisbil följer efter ett misstänkt fordon, bland annat misstänker de att föraren är påverkad. Polisen kontaktar till radiobil som stoppar bilen för kontroll på Hovstavägen i Holmen.

Föraren, en man född 1988 visade tydliga tecken på narkotikapåverkan och medtogs för provtagning samt förhör. Denne är också misstänkt för narkotikabrott och grov olovlig körning då mannen saknade körkort.