Örebro Futsal Club

Markoolio intog livescen på Ritz Nightclub

Markoolio och lönehelg är som gjort för party

· Publicerad: 25 november 2017 · 02.48.

Vanlig ordning så har Ritz Nightclub sin livescen på fredagarna och denna kväll var stämningen på topp då en av Sveriges folkkäraste artister Markoolio uppträder, det tillsammans med lönehelg är som gjort för party.

Markoolio är en riktig entertainer som alltid ger hundra procent och det märks på publiken som ger allt på dansgolvet. Markoolio bjöd på en kavalkad av sina tidigare hits såsom Millennium, Mera mål, In med bollen, Värsta schlagern…

Annons ▾

Fakta om Markoolio

Marko Kristian Lehtosalo (artistnamn Markoolio), är född 1 januari 1975 i Lahtis i Finland. Han är en finsk, svensk artist och skådespelare samt programledare i radio och TV.

Marko ”Markoolio” Lehtosalo skriver och producerar sina låtar tillsammans med flera medarbetare. Han har även gjort barnprogram i TV och under 2000-talets första decennium spelade han bland annat huvudrollsinnehavaren i programmet Dr Mugg.

FIKK - För att alla behövs