Örebro Futsal Club

Miss Li kommer till Örebro under våren 2018

I mitten av augusti besökte Miss Li Örebro och Frimis salonger, idag blev det klart att hon återvänder till nattklubben våren 2018.

· Publicerad: 27 november 2017 · 16.57.
Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

Det har varit ett hektiskt år för Miss Li, och sedan releasen av singeln ”Aqualung” i januari har hon genomfört en sommarturné, släppt ytterligare 3 singlar, spelat in en turnédagbok och arbetat fram ett nytt album som släpptes i fredags och heter ”A Woman’s Guide To Survival”.

Ny albumturné väntar

Nu står det alltså klart att Miss Li tar med sig sitt nya material ut på vägarna under våren 2018 med turnéstart i Lund den 7 april.

Annons ▾

– Den gångna sommarens turné var verkligen en av de roligaste som jag och mitt band gjort. Någonsin. Jag har verkligen lagt min själ i det nya albumet, och jag kan knappt bärga mig tills jag och mitt band får spela detta live, hälsar Miss Li.

Den 28 november klockan 19:00, en dag innan biljettsläpp, gör Miss Li en livesändning där hon svarar på frågor, öppet för allmän beskådning via GAFFA och Miss Li:s sociala kanaler.

Turnéplan

7 april – Lund, Mejeriet
8 april – Vara, Vara Konserthus
13 april – Uppsala, Katalin
14 april – Skellefteå, Folkparken
18 april – Göteborg, Pustervik
20 april – Stockholm, Vasateatern
21 april – Linköping, Konsert & Kongress Garden
27 april – Västerås, Västerås Konserthus
28 april – Örebro, Frimis Salonger
4 maj – Falun, Falun Bowling & Krog

Fler datum tillkommer
Biljetterna släpps den 29 november.

FIKK - För att alla behövs