Örebro Futsal Club

Maskerade rånare slog till mot restaurang i Mellringe

Väpnat rån mot pizzeria i Mellringe – misshandlade en anställd inne i restaurangen

- .
Polisfordon-Polis-Fordon

En pizzeria blev sent på fredagskvällen utsatt för ett väpnat rån. Flera maskerade gärningspersoner tvingar personalen, att under hot att lämna ifrån sig dagskassan och kontanter från spelautomater inne i restaurangen.

Skott kan ha avlossats

Det finns uppgifter om att ett skott från ett pistolliknande föremål kan ha avlossats på platsen. Enligt polisen så meddelar man att det kan ha smällt i samband med att rånarna slog sönder en kassaapparat inne i restaurangen. En av dom anställda på pizzerian fick en smäll i ansiktet i samband med rånet.

Polisen fick larmet om rånet vid klockan 23.25 på fredagskvällen och ett flertal patruller skickas fram till platsen. Pizzerian är avspärrad för teknisk undersökning.

GitLabbet.se