Örebro Futsal Club

Maskerade rånare slog till mot restaurang i Mellringe

Väpnat rån mot pizzeria i Mellringe – misshandlade en anställd inne i restaurangen

- .
Polisfordon-Polis-Fordon
Örebro Tribune

En pizzeria blev sent på fredagskvällen utsatt för ett väpnat rån. Flera maskerade gärningspersoner tvingar personalen, att under hot att lämna ifrån sig dagskassan och kontanter från spelautomater inne i restaurangen.

Skott kan ha avlossats

Det finns uppgifter om att ett skott från ett pistolliknande föremål kan ha avlossats på platsen. Enligt polisen så meddelar man att det kan ha smällt i samband med att rånarna slog sönder en kassaapparat inne i restaurangen. En av dom anställda på pizzerian fick en smäll i ansiktet i samband med rånet.

Annons ▾

Polisen fick larmet om rånet vid klockan 23.25 på fredagskvällen och ett flertal patruller skickas fram till platsen. Pizzerian är avspärrad för teknisk undersökning.

FIKK - För att alla behövs