Örebro Futsal Club

Trafikolycka på E20 ihöjd med Sickelsta – bärgning av lastbil under kvällen

En trafikolycka under natten mot lördagen – lastbil välte mellan vägbanorna, nu är bärgningsarbetet klart

- .
Trafikolycka-Lastbil-Sickelsta

Natten mot lördag inkommer larm om en trafikolycka som inträffat på E20, södergående rikning i höjd med Sickelsta utanför Kumla. En lastbil med släp har av okänd anledning kört av vägen och vält. Lastbilen hamnade på gräsytan mellan norrgående och södergående körfält. Det meddelas att ingen person skadades i samband med olyckan.

Begränsad framkomlighet under bärgningsarbetet

På lördagseftermiddagen påbörjas bärgningsarbetet och höll på fram till kvällen vid klockan 21.00. Under bärgningsarbetet rådde det begränsad framkomlighet på platsen, sent på lördagskvällen flöt trafiken på som vanligt.

Annons ▾

FIKK - För att alla behövs