Örebro Futsal Club

ÖSK Futsal tar hem första vinsten för säsongen

Säsongens första vinst till ÖSK Futsal – hemmalaget vinner mot Falcao FC under söndagens match

- .
OSK-Futsal-Falcao-FC-Idrottshuset

ÖSK Futsal tar under söndagen emot Falcao FC på hemmaplan i Idrottshuset Örebro. En match som ger säsongens första vinst till hemmalaget ÖSK Futsal.

Nära nedflyttningsplats

ÖSK Futsal ligger inför söndagens match nära en nedflyttningsplats med endast två insamlade poäng. Gästande laget Falcao FC, som också ligger i botten av tabellen, kom till söndagens match med endast en vinst från tidigare matcher. Båda lagen känns oslipade under första halvleken, två lag som tände till mycket av säsongen 2016/17.

Annons ▾

Ledning, reducering och kvittering

Hemmalaget ÖSK tar snabbt ledningen efter två minuters spel och man utökar sin ledning med två poäng genom Josef Ibrahim. Innan domaren blåser av första halvlek så har Falcao kommit tillbaka in i matchen och man kan både reducera och kvittera.

OSK-Futsal-Falcao-FC-Idrottshuset

Andra halvlek börjar likt den första med ett ledningsmål till ÖSK genom Simon Blomqvist, men hemmalaget tappar ledningen ännu en gång efter en kvittering från Falcao till 3-3. När endast minuten återstår av matchen så kliver Simon Blomqvist återigen fram och tar tillbaka ledningen, det matchavgörande målet och slutresultat 4-3 till ÖSK Futsal.

FIKK - För att alla behövs