Örebro Futsal Club

Atria Scandinavia återkallar ekologisk Onsalakorv

Atria Scandinavia återkallar ett parti ekologisk Onsalakorv med bäst-före-datum 28 januari 2018

- .

Atria Scandinavia meddelade under tisdagskvällen att de återkallar en av deras produkter. Det är ekologisk Onsalakorv med bäst-före-datum 28 januari 2018. Vid ett av företagets rutinmässiga analyser av produkten upptäckt att det kan finnas spår av mjölk. Produkten är märkt som fri från både gluten och mjölk.

Har sålts på Willys och Hemköp

Alla konsumenter som eventuellt har hunnit köpa produkten uppmanas att lämna tillbaka den till butiken eller kontakta Atria Scandinavias konsumentkontakt tfn: 020-410 340. Produkten har enbart sålts på Willys och Hemköp och är stoppad i butik.

Annons ▾

Återkallelsen gäller följande produkt:

Onsalakorv ekologisk, 200 g Bäst-före-datum: 28 januari 2018

Observera att återkallelsen enbart gäller produkter med ovanstående bäst-före-datum. Atria Scandinavia beklagar det inträffade.

FIKK - För att alla behövs