Örebro Futsal Club

Flera kvinnor attackerade av man på cykel i Örebro

Tre kvinnor blev under fredagskvällen attackerade och slagna av okänd man med tillhygge

· Publicerad: 9 december 2017 · 07.01.
Polisfordon-Polis-Fordon
Örebro Tribune

Tre kvinnor blir under fredagskvällen attackerade och slagna i huvudet av en okänd gärningsman. Överfallen har inträffat under kortare tid på fredagskvällen och på olika platser i Örebro och enligt polisen så handlar det troligtvis om samma gärningsman.

Cyklade upp bakom kvinnorna och slog med tillhygge

Gärningsmannen har cyklat upp bakom kvinnorna och slagit dem i huvudet med ett okänt tillhygge.

Annons ▾

Första larmet om överfall inkommer till polisen vid 19.30-tiden under fredagen. En kvinna har blivit attackerad av en okänd gärningsman på cykel. Gärningsmannen har slagit kvinnan i huvudet med någon form av tillhygge och snabbt försvunnit från platsen.

Kvinnan fördes med ambulans till Universitetssjukhuset i Örebro.

Kvart efter så kommer nytt larm

En kortare stund senare, ungefär femton minuter så kommmer nästa larm där ännu en kvinna hade överfallits på liknande sätt och blivit slagen i huvudet med ett tillhygge.

En tredje kvinna befinner sig på sjukhuset

När polisen anländer till akutmottagningen på Universitetssjukhuset i Örebro så finns där en tredje kvinna som också blivit utsatt för samma typ av överfall, men som lyckats att tagit sig till sjukhuset på egen hand.

Mörkklädd man i 30-40 års åldern

Polisen tror att samma gärningsman ligger bakom alla tre överfallen. Kvinnorna som utsatts för överfallen har lämnat liknande signalement, en mörkklädd man i 30-40 års åldern och har cyklat upp bakifrån och slagit kvinnorna i huvudet med ett okänt tillhygge.

Samtliga överfall har inträffat på Väster i Örebro.

FIKK - För att alla behövs