Örebro Futsal Club

Rekordstor publik på O, Helga Natt 2017

Obekräftade uppgifter säger att det var mellan 20000-25000 personer i publiken på O, Helga Natt.

· Publicerad: 10 december 2017 · 21.17.

Uppgifter som ännu inte är bekräftade säger att det var mellan 20000-25000 personer som kommit för att se och höra på O, Helga Natt i år. Som vanligt så fylldes Stortorget och Drottninggatan med människor som kommit för att delta i inspelningen av O, Helga Natt som genomfördes för sextionde gången inne i centrala Örebro.

Lyckat och logom ”juligt”

Som alltid så är detta ett lyckat arrangemang som är så där lagom juligt och en publikfest, denna upplaga gästades av Alcazar, Carola, Uno Svenningsson, Boris René samt årets lokalartist Tobias Andersson och konferencier var programledaren Gry Forsell.

Annons ▾

Årets Show kommer att visas på tv, så om du missade denna afton så finns det en chans till att avnjuta det hela i tv-soffan klockan 20.00 på TV4 på julafton.

FIKK - För att alla behövs