Örebro segrade mot Norrköping – snabb osäker match i seriefinal

Örebro Futsal Club fortfarande obesegrade efter vinst mot Norrköping

· Publicerad: 16 december 2017 · 17.51.
Örebro Futsal Club - Norrköping FK

Örebro Futsal Club tog under lördagen emot gästande Norrköping FK på Idrottshuset i Örebro. Första halvlek i matchen mellan futsalseriens topplag visar sig inledningsvis bli mycket snabb, målchanserna byter av varandra och stundtals en mycket osäker match. Örebro FC tar över under första halvlek samtidigt som Norrköping får svårt att etablera ett spel.

Ledningen till Örebro kvitteras innan första halvlek är över

Ledningsmålet kommer när åtta minuter av första halvlek återstår, Örebro FC – Senad Berisha ger Örebro ledning till 1-0 efter ett fint anfall, men Norrköping lyckas efter en kontring kvittera till 1-1 som även visar sig bli halvtidsresultatet.

Ombytta roller om och om igen

Andra halvlek är det ombytta roller när Norrköping håller sig framme och tar ledningen till 1-2 i samband med en frispark. Norrköpings ledning blir kortvarig då Örebro efter ett par minuter, tar tillbaka matchen och vinner med slutresultat 7-2. Örebro futsal Club är efter denna seriefinal fortfarande obesegrade.