Örebro Futsal Club

Looptroop Rockers på Ritz Nightclub i Örebro

Fredagen den 22 december uppträdde hiphopgruppen Looptroop Rockers på Ritz Nightclub i Örebro.

· Publicerad: 23 december 2017 · 18.27.
Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

Tyvärr var det här inte en av de bättre kvällarna på nattklubben, då bara ett fåtal hade dykt upp för att se den Västeråsbaserade hiphopgruppen.

Örebroarna svek Looptroop Rockers men Looptroop Rockers svek inte Örebroarna, kvällens konsert med gruppen var en grym uppleves med ett av Sveriges bästa hiphopband. De personer som hade dykt upp öste framför scenen och det gjorde Looptroop Rockers på scenen.

Annons ▾

Promoe, Supreme, Embee och CosM.I.C sparade inte på krutet och kan ha levererat en av de tyngsta konsterna på nattklubben under 2017. Här kommer ett par bilder från kvällen när Looptroop Rockers besökte Ritz Nightclub och Örebro.

FIKK - För att alla behövs