Örebro Futsal Club

ÖSK vann med tvåsiffrigt i fredagens match mot Nacka Juniors

ÖSK Futsal tar sin tredje raka seger efter förändringarna i tränarstaben

· Publicerad: 23 december 2017 · 13.53.
Örebro Tribune
Arkivbild – Örebro Tribune

Fredagen tog ÖSK Futsal emot Nacka Juniors hemma på Idrottshuset i Örebro. Detta blir ÖSK Futsals tredje raka seger efter en trög inledning av säsongen och som nu tagit rejäl fart efter förändring i tränarstaben.

ÖSK sökte efter en tydlig förändringseffekt för att försöka ”väcka” laget. Nacka Juniors FF började initialt med etablerat spel, medan ÖSK Futsal får backa hemåt och detta är något vi sett många gånger tidigare. Två lag som inledningsvis känner av varandra.

Annons ▾

Hemmalaget från Örebro vinner sin tredje raka seger mot Nacka Juniors under fredagen med poängsiffrorna 10-5.

FIKK - För att alla behövs