Örebro Futsal Club

Sofie Sjöberg återvänder till Örebro Volley

Örebro Volley meddelade under fredagskvällen att Sofie Sjöberg återvänder till klubben efter en sejour på Island.

· Publicerad: 30 december 2017 · 15.09.
Sofie Sjöberg jublar under förra säsongens semifinal mot Hylte/Halmstad.

Den 24-årige liberon med landslagsmeriter kom till Örebro inför säsong 2014/15, där blev hon kvar till i våras då hon efter studierna valde att flytta till Island för att plugga vidare och spelade volleyboll.

Under sin tid i Örebro Volley var Sofie Sjöberg med om att leda laget till SM-Final 2016 och hon var även med att ta bronsmedalj 2017. Hon var en av Örebro Volleys största profiler under sin sejour i klubben.

Annons ▾

Örebro Tribune tycker till

En sen julklapp till Örebro Volley, att Sofie Sjöberg återvänder till klubben betyder mycket inför den avslutade ruschen på säsongen och det kommande slutspelet. Ett redan bra lag kommer bli mycket bättre.

Sofie Sjöberg har redan spenderat tre år i Örebro och känner både staden och laget väl, hon är trots sin unga ålder en mycket rutinerad och kompetent volleybollspelare. Örebro Volley verkligen spänt musklerna genom att stolt kunna presentera Sofie Sjöberg dom ett nyförvärv mitt under säsongen.

FIKK - För att alla behövs