Örebro Futsal Club

Träffa lokala öl-bryggerier på minimässan Meet The Örebrowers

Den 27 Januari anordnar Örebro Ölhall en varm, genuin och folklig minimässa som heter Meet The Örebrowers.

· Publicerad: 30 december 2017 · 19.53.
Örebro Ölhall

Syftet med mässan är att Örebroarna ska få chansen att se vilken kvalitet vi har i Örebro när det kommer till Ölbryggning. Att Örebros mikrobryggerier får visa upp sig i ett bra forum utan kostnad. Alla bryggerier samlade på en och samma plats, Örebro Ölhall.

Evenemanget är helt kostnadsfritt. Du kommer kunna köpa drinkbiljetter hos Örebro Ölhall för att sen lösa in hos de olika utställarna för att kunna provsmaka deras sortiment. Ölhallen kommer även ha baren öppen för servering, mat kommer också finnas tillgängligt, och Örebro Ölhall har självklart alkoholfria alternativ.

Annons ▾

Utställare

  • Närkes Kulturbryggeri
  • Örebro Brygghus
  • APEX Brewing
  • Nora Brygghus
  • Ä.K.T.A ÖL Sibbetorp
  • Almby Brewery
  • Blå Bergen bryggeri

FIKK - För att alla behövs