Örebro Futsal Club

ÖSK Futsal tog revansch mot Örebro FC under tisdagens derby

ÖSK Futsal vinner mot Örebro Futsal Club – laget har svängt om och ligger nu tvåa

· Publicerad: 2 januari 2018 · 22.54.

Över 1600 personer hade under tisdagen hittat till Idrottshuset och derbyt mellan ÖSK Futsal och Örebro Futsal Club.

Trevande övergår till samlat spel

Matchen börjar trevande med två lag som spelar in sig mot varandra, man känner av matchformen och det var allt annat än fokuserat lagspel. Bollar spelades över planen, fram och tillbaka och dom båda lagen visar hur jämlikt man står varandra. Spelat övergår under mitten av första halvlek till ett mer samlat spel där det först verkar som Örebro spelar något överlägset på mål.

Annons ▾

Försöker till återhämtning – misslyckas

Ett par minuter innan halvtidspausen så samlar båda lagen sina första målpoäng. Andra halvleken börjar likt den första med ett par farliga chanser, men kontrollen går lite upp och ner. Efter en straff tar ÖSK ledningen och Örebro försöker kvittera, men hinner aldrig ikapp innan ÖSK utökar sin ledning.

Försök till återhämtning misslyckas från Örebro Futsal där ÖSK Futsal visar sig vara hetare under dagens match. ÖSK Futsal vinner mot Örebro Futsal club med siffrorna 5-2.

FIKK - För att alla behövs