Succé för ÖSK Futsal – hemmalaget tar sin sjätte raka seger

ÖSK Futsal kliver upp på en andra plats i tabellen efter tisdagens vinst mot Djurgårdens IF

- .
OSK-Futsal-Arkivbild-MAVFoto

ÖSK Futsal mötte under tisdagen Djurgårdens IF Futsal på hemmaplan i Idrottshuset i Örebro. Detta är andra matchen lagen möter varandra och senaste så fick Örebroarna på nöten av stockholmslaget. Lyckan har vänt och ÖSK vinner mot Djurgården med 6-2.

Målfattig första halvlek

Första halvleken är fram och tillbaka och båda lagen ser ut att ha svårt att nå ända fram, en målfattig halvlek fram tills dess att bara sekundrar återstår, då klämmer ÖSK trycker till ett ledningsmål inför halvtidsvila.

Två hungriga lag piggnar till

Den andra halvleken ser man ett hemmalag med flera målchanser. Båda lagen verkar har piggnat till och ÖSK utökar sin ledning snabbt innan Djurgården får in ett reduceringsmål till 4-1.

Djurgården satsar dom sista minuterna med jokerspel, men är försent ute. Båda lagen gör sitt yttersta och succén är faktum när ÖSK Futsal vinner sin sjätte raka seger med 6-2 på hemmaplan. ÖSK Futsal ligger nu efter tisdagens match på en andraplats i tabellen, tillsammans med ledare Örebro Futsal Club.

Wheels4fun