Örebro Futsal Club

Örebro Volley – bronsmedaljörer efter seger mot länsrivalen Lindesberg

Grand Prix-brons till Örebro Volley efter revanschmatch mot länsrivalen Lindesberg

· Publicerad: 14 januari 2018 · 13.45.
Örebro Volley

Örebro Volleys damer kan nu titulera sig bronsmedaljörer i Grand Prix-sammanhang. Detta står klart efter söndagens tredjeprismatch mot länsrivalen Lindesberg. Segersiffrorna skrevs till 25-21, 25-17, 25-12.

Örebrotjejerna vinner brons – revanschmatch i årets Grand Prix

Tredjeprismatchen mot länsrivalen Lindesberg slutade 3-1-seger. Lagen möttes i bronsmatchen även under förra årets upplaga av Grand Prix. Där och då så stod Lindesberg som segrare efter 3-0 i set. Årets bronsmedalj var något av en revanschmatch.

Annons ▾

– Vi höjde oss idag jämfört med gårdagens match. Vi har ett relativt nytt lag och spelet stämmer bättre och bättre för varje dag som går. Det finns dock stunder i dag som vi faller in i deras tempo, men vi har ändå styrkan att lägga in en växel till och vinna detta, säger Örebroliberon Sofie Sjöberg.

– Det kändes inte så bra idag, det var som om vi hade gett upp redan innan matchen. Finns inte så mycket att säga om matchen egentligen. Nu vet vi vad vi ska jobba på och nu är det bara hem och träna på det, säger Lindesbergs lagkapten Linnea Skogsberg.

Dubbla finaler på söndagseftermiddagen

Senare i eftermiddag är dags för GP-helgens höjdpunkt då det bjuds på dubbla finaler. På damsidan gör regerande GP-mästarna tillika de regerande svenska mästarna, Engelholms VS, upp med ärkerivalen Hylte/Halmstad. Hylte/Halmstad finns representerade även i herrfinalen. Hallänningarna ställs där mot svenska mästarna Linköpings VC.

FIKK - För att alla behövs