Örebro Futsal Club

Rulles bäst i Örebro om kunden själv får välja

Örebroarnas favoritpizzeria heter Rulles pizzabutik. Ett resultat baserat på årets samtliga beställningar och tusentals omdömen hos mattjänsten Onlinepizza.

· Publicerad: 14 januari 2018 · 16.21.
Rulles på Väster blev utsedd till Örebros bästa pizzeria 2017.

2017 års bästa pizzeria har nu utsetts bland över 1400 uppkopplade restauranger hos mattjänsten Onlinepizza, Sveriges största förmedlare av restaurangmat. När svenskarna sagt sitt blev det till sist Pizzeria Venedig i Borlänge som tog hem titeln.

Resultatet baseras på tusentals kundomdömen och samtliga av årets beställningar hos Onlinepizza, där man vid bedömning även tittat på faktorer som snabbhet, återkommande kunder samt försäljning per invånare.

Annons ▾

– Genom att utse årets bästa pizzerior får vi en chans att lyfta fram våra fantastiska pizzabagare, personerna som ligger bakom alla beställningar. Personer som under året även försett våra användare med snabb prisvärd service och mat av hög kvalitet, säger Daniel Strömberg, vd för Onlinepizza.

Örebroarnas mest populära pizzeria

När Onlinepizzas användare sagt sitt blev det till sist Rulles pizzabutik som tog hem segern bland Örebros alla uppkopplade pizzerior.

– Så roligt och fint att bli utsedd till Örebros bästa pizzeria. Jag är stolt över det, och glad över att våra kunder gillar vår mat och vår service så mycket, säger Rdonk Khalaf på Rulles pizzabutik.

FIKK - För att alla behövs