Misstänkt väska utanför Försäkringskassan i Örebro – stort område spärrades av

Skriv ut Mer
Slottsgatan-misstänkt-föremål-vaska-Försäkringskassan

Foto: Richard Ström

Polisen larmas vid klockan 11.34 på lördagen om ett misstänkt farligt föremål utanför Försäkringskassans lokaler

Vid lunchtid under lördagen fick polisen ett larm om ett misstänkt farligt föremål, en övergiven väska utanför försäkringskassans lokaler i korsningen Slottsgatan och Fredsgatan i centrala Örebro. Polisens bombtekniker kallades till platsen.

Väskan innehöll någon sorts belysning

Polisen kunde inte utesluta att väskan innehöll något explosivt. Vid 15-tiden anländer bombtekniker som undersöker väskan och kan konstatera att innehållet i väskan är ofarligt. Polisen meddelar SVT nyheter Örebro att man upptäckt någon form av lampor och belysningutrustning.

Polisen häver avspärrningarna innan 16-tiden på lördagseftermiddagen.
Foto: Richard Ström

Comments are closed.