Örebro Futsal Club

Misstänkt väska utanför Försäkringskassan i Örebro – stort område spärrades av

Polisen larmas vid klockan 11.34 på lördagen om ett misstänkt farligt föremål utanför Försäkringskassans lokaler

· Publicerad: 27 januari 2018 · 16.45.
Slottsgatan-misstänkt-föremål-vaska-Försäkringskassan

Vid lunchtid under lördagen fick polisen ett larm om ett misstänkt farligt föremål, en övergiven väska utanför försäkringskassans lokaler i korsningen Slottsgatan och Fredsgatan i centrala Örebro. Polisens bombtekniker kallades till platsen.

Väskan innehöll någon sorts belysning

Polisen kunde inte utesluta att väskan innehöll något explosivt. Vid 15-tiden anländer bombtekniker som undersöker väskan och kan konstatera att innehållet i väskan är ofarligt. Polisen meddelar SVT nyheter Örebro att man upptäckt någon form av lampor och belysningutrustning.

Annons ▾

Polisen häver avspärrningarna innan 16-tiden på lördagseftermiddagen.
Foto: Richard Ström

FIKK - För att alla behövs