Örebro Futsal Club

Student rånades i bostaden – polisen söker vittnen

Polisen söker vittnen efter ett grovt rån i en studentbostad på Dragonvägen i Örebro

· Publicerad: 1 februari 2018 · 10.14.
Polis-Arkivbild

Den 23 januari 2018 vid klockan 20-tiden blev en person rånad i sin studentbostad av två män på Dragonvägen 5 i Örebro. Polisen söker efter vittnen som gjort iakttagelser på denna adress vid tidpunkten.

Signalement

Gärningsperson nummer 1: Beskrivs av målsägaren som smal alternativt klent byggd, ungefär 175 centimeter lång, svart hår – mellanlångt som var bakåtkammat, mörka ögon, inget skägg eller ansiktsbehåring, 22-25 år gammal, troligen med ursprung från mellanöstern, klädd i en beige bombarjacka och blåa jeans.

Annons ▾

Gärningsperson nummer 2: Beskrivs vara kraftigare byggd, ungefär 185-190 centimeter lång, 1 till 2 centimeter helskägg, svart/mörkt hår, ungefär 25 år gammal, bar vid tidpunkten en dunjacka liknande Canada goose och svart mössa,

Båda gärningsmännen pratar svenska samt ytterligare ett språk.

Har du gjort iakttagelser på denna adress vid tidpunkten, tror du dig veta vem eller vilka gärningsmännen är, kontakta polisen via telefon 114 14 och uppge ärendenummer 5000-K95193-18

FIKK - För att alla behövs