Länsbuss hamnade i diket – passagerarna tog sig ut genom sidoruta

Skriv ut Mer
Länstrafiken - Buss i diket - Skyllberg

Christian Vargahed - Utryckning.se

Länstrafikens buss som trafikerar mellan Askersund och Hallsberg hamnade i diket

Länstrafikens buss som trafikerar mellan Askersund och Hallsberg var under lördagen inblandad i en trafikolycka vid Skyllberg, strax norr om Askersund. Länsbussen hamnade i diket när den var på väg mot Hallsberg.

Passagerarna tog sig ut genom ett krossat fönster

Trafikolyckan med bussen förefaller varit ganska odramatisk, även om passagerarna fick ta sig ur fordonet genom ett krossat fönster. Ersättningsbuss sattes in och passagerarna kunde fortsätta färden mot Hallsberg.

Foto: Christian Vargahed

Länstrafiken - Buss i diket - Skyllberg

Christian Vargahed / Utryckning.se

Comments are closed.