Örebro Futsal Club

Helgjuten rockupplevelse av Mustasch

Fredagen den 9 februari uppträdde bandet Mustasch på Frimis Salonger i Örebro.

· Publicerad: 10 februari 2018 · 01.50.
Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

Gruppen bildades i Göteborg 1998 och frontas av den karismatiske sångaren och gitarristen Ralf Gyllenhammar. Under fredagen hade runt en 600 personer kommit till Frimis Salonger för att se gruppen spela.

Bandet svek inte utan bjöd på en helgjuten rockupplevelse och många i publiken längst fram vid scenen var euforiska under stora delar av konserten. Mustasch valde att redan som konsertens första låt att riva av megahiten Double Nature från 2007.

Annons ▾

Här kommer ett par bilder från konserten från Frimis Salonger, Arbogabandet The Hawkins agerade förband åt Mustasch.

FIKK - För att alla behövs