Örebro Futsal Club

Libor Hudacek lämnar Örebro Hockey

Idag meddelade Örebro Hockey att de och den slovakiske forwarden Libor Hudacek går skilda vägar.

· Publicerad: 12 februari 2018 · 13.27.
Libor Hudacek lämnar Örebro, den 27-årige slovaken vann den interna poängligan säsongen 16/17.

Hudacek kom till Örebro inför säsongen 15/16 och han med att spela 130 SHL-matcher och göra 81 poäng. Libors bror Julius var under tiden stor målvaktsstjärna i Örebro.

Ny klubbadress för den 27-årige slovaken är i nuläget oklart.

Annons ▾

Örebro Hockey skriver följande:

– Örebro Hockey har idag beslutat att inte använda sig av Libor Hudaceks tjänster under resterande del av säsongen. Vi vill passa på att tacka Libor för hans tid i klubben och önska honom lycka till i framtiden, säger Sportchef Niklas Johansson.

Örebro Tribune tycker till

Libor Hudacek som vann Örebros interna poängliga säsongen 16/17 har inte gått att känna igen, poängproduktionen har varit låg och ibland känns det som han saknar sin bror. Att Julius spelade i Örebro var en av anledningar till att han hittade hit.

Samtidigt har Libor Hudacek fått utså mycket kritik för sitt svaga defensiva spel och när poängen uteblir blir han mer som en börda för laget. Dessutom verkar det som nyförvärvet Jeremy Williams blir spelklar till torsdagens bortamatch mot Brynäs. Att Örebro Hockey och Libor Hudacek går skilda vägar kom tyvärr inte som någon överraskning.

FIKK - För att alla behövs