Örebro Futsal Club

Artisten Eki från Örebro är aktuell med ny singel – ”Hemmastil”

I videon kan du relatera till dig själv, om drömmar du jagar och dina rötter du bär med dig

- .

Hiphopartisten Eki har gjort musik och skrivit egna låtar sedan han var 14 år gammal, nu finns hans nysläppta singel ”Hemmastil” ute.

Bakom artistnamnet Eki så döljer sig den 28-årige Ejub Hadzimesic med rötter i Falköping, men bor sedan flera år tillbaka i Örebro där han själv skriver allt material till sina låtar. Eki har tidigare varit aktuell med flera framträdanden på bland annat P4 Radio Örebro och låtar som ”Jag gillar bus”, ”Du är skön”, ”Låt mig le” samt hiphopversionen av Örebrolåten bit för bit.

Annons ▾

Stil jag är uppväxt med och drömmar jag jagar

Nu är Eki aktuell igen med låten ”Hemmastil” och som handlar om stilen jag är uppväxt med, drömmarna man jagar och sina rötter man tar med sig vart man än går.

– Först och främst vill jag tacka alla som lyssnar, delar låten och skriver till mig! Det betyder jättemycket och jag är oerhört tacksam. Det är alltid kul om människor kan relatera till en text man själv skrivit, berättar Eki.

När vi på Örebro Tribune lyssnar på låten så gungar vi med, oundvikligt och man lägger en tanke över orden i texten. Eki är en skön snubbe med en skön låt, den följer med i min vårlista på Spotify.

Du kan lyssna, lägga till Hemmastil via Spotify

FIKK - För att alla behövs