Örebro Futsal Club

Familjen uppträdde på Ritz Nightclub

Fredagen den 16 februari besökte artisten Familjen Örebro och Ritz Nightclub.

- .
Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

Familjen eller Johan Karlsson som han egentligen heter föddes i Hässleholm 1976 och fick sitt stora genombrott med låten Det snurrar i min skalle 2007.

Förutom genombrottet 2007 har Familjen medverkat i både Sápmi Sessions och Så mycket bättre, den andre februari i år släppte han sin nya singel Rök och Speglar.

Annons ▾

Tappat sin dragningskraft

Trots fantastiska låtar som Det snurrar i min skalle och Vi va Dom samt ett medverkade i TV4:s dragplåster Så mycket bättre verkar det som Familjen har tappat sin dragningskraft.

Gårdagens uppträdande på Ritz vill nog både Familjen och nattklubben helst glömma bort, runt ett hundratal besökare hade dykt upp och även om ett par trogna fans fanns på plats så hade man nog hoppats att den 41 årige skåningen skulle dragit mer.

Dessutom speglades konserten av en konstig ljudbild där det många gånger var svårt att höra vad Johan sjöng, istället fick publiken höra ett par dominanta trummor som tog över.

På grund av ljudbild försvann mycket av känslan i de poetiska låttexterna vilket ändå har gjort Johan till den speciella artist som Familjen är.

FIKK - För att alla behövs