Örebro Futsal Club

Misstänkt hatbrott vid misshandel i Hallsberg

Vid klockan 21.10 under lördagskvällen blev en 23-årig man misshandlad på Samzeliigatan i Hallsberg.

· Publicerad: 18 februari 2018 · 12.48.
Akivbild - Polisfordon

23-årig man blev under lördagskvällen utsatt för misshandel i Hallsberg. Enligt uppgifter till polisen så har mannen gått ensam utefter Samzeliigatan varvid en bil stannade till, ut kliver en man som går fram till 23-åringen och utdelar ett slag mot ansiktet och mannen faller till marken.

Pistolliknande föremål

Därefter kliver ytterligare en annan man ut ur bilen och går fram till 23-åringen som ligger på marken och säger något nedsättande om dennes invandrarbakgrund, samtidigt uppfattar 23-åringen som att mannen håller ett pistolliknade föremål i handen.

Annons ▾

Misshandel med hatbrottsmotiv

De bägge männen hoppar därefter in i bilen och åker Nytorgsgatan norrut, polisen har genomfört ett spaningsarbete i området utan resultat. 23-åringen behövde efter incidenten inte föras med ambulans till sjukhus.

Polisen har inuläget upprättat en anmälan om misshandel med hatbrottsmotiv. Polisen lämnar inte ut med något signalement på någon misstänkt för misshandeln, förutom att 23-åringen beskriver att dom har svenskt utseende.

Om något har gjort iakttagelser eller har uppgifter om misshandeln kan man höra av sig till polisen på telefonnummer 114 14.

FIKK - För att alla behövs