Örebro Futsal Club

Personal utlöste överfallslarm – man slogs med tillhygge

Personal på socialtjänsten i Örebro har utlöst sitt överfallslarm.

- .
Arkivbild från tidigare överfall på socialen

Polisen får vid klockan 18.30-tiden in ett överfallslarm som har lösts ut från Socialtjänstens kontor i Örebro. Det visar sig vara en klient som har blivit våldsam och slår omkring sig med ett tillhygge.

Slår på entrédörren – omhändertas av polis

Personalen har låst in sig i ett annat rum. Den våldsamma mannen befinner sig senare utanför socialtjänsten och slår på entrédörren. Mannen som är aggressiv skall även ha attackerat förbipasserande utanför socialkontoret.

Annons ▾

Polisen meddelar att mannen är under kontroll av polisen och att läget är lugnt. Han omhändertas enligt polislagen.

FIKK - För att alla behövs