Darin fyllde Conventum Kongress

Örebroarna bjöds på högklassig underhållning från Darin

· Publicerad: 23 februari 2018 · 22.54.

Under fredagskvällen ringlade kön lång utanför Conventum Kongress med människor i blandad ålder som ville se och höra Darin på scen.

Redan innan så fick besökarna i publiken varningen för den intensiva ljusshow som man snart skulle få uppleva, vår fotograf blev varnad att ljusshowen kunde vara så stark att den kunde skada kameran.

Annons ▾

Starkaste röst inom svenska musikeliten

Darin är en artist som har mognat genom åren. Enligt mig så har han utvecklats till en av dom starkaste rösterna inom den svenska musikereliten.

Denna kväll sjung Darin på svenska, det dröjde inte länge innan den sittande publiken, står upp i bänkraderna och sjunger med.

En sak som vi snabbt lägger märke till är att det var en otrolig variation på åldern i publiken, detta visar att Darin har ett brett spann på sina fans.

Fakta om Darin

  • Darin Zanyar är född 2 juni 1987 i Botkyrka i Stockholms län, han är en svensk artist och låtskrivare.
  • Darin släppte sitt första studioalbum 2005 efter sitt genomslag i Idol 2004.
  • Han har sedan dess bland annat haft sju albumsettor på topplistan, varit värd för Sommar i P1 och varit en av deltagarna i Så mycket bättre.
  • Darin började skriva och spela in låtar redan som 14-åring och har samarbetat med flera av världens främsta producenter.
  • 2010 specialskrev han en låt till det kungliga bröllopet mellan kronprinsessan Victoria och Daniel Westling.
  • 2015 släppte han sitt första svenska album Fjärilar i magen och singeln ”Ta mig tillbaka” via sitt eget skivbolag.

FIKK - För att alla behövs