Örebro Futsal Club

Körkortslös man stoppad misstänkt för drograttfylleri på Väster i Örebro

Polisen meddelade under dagen att de vid klockan 03:07 natten mot måndagen stoppat en man 40-års åldern på Väster i Örebro.

· Publicerad: 26 februari 2018 · 16.04.
Akivbild - Polisfordon

Enligt uppgifter skall denne gjort sig skyldig till drograttfylleri, grov olovlig körning samt narkotikabrott. Polisen misstänkte att mannen var påverkad av narkotika varpå de genomförde en husrannsakan av bilen och hittade en mindre mängd misstänkt narkotika.

Mannen hade nyligen dömts för grov olovlig körning och saknade även denna gång körkortshandlingar. Polisen skriver också att bilen beslagtogs med stöd av trafikbrottslagen p.g.a. upprepad brottslighet. Den misstänkte mannen riskerar att få bilen förverkad.

Annons ▾

FIKK - För att alla behövs