Örebro Futsal Club

Stopp i tågtrafiken efter bärsärkagång på Folktandvården i Örebro

Personalen på Folktandvården vid Klostergatan utlöste överfallslarm – man slog sönder inredningen

· Publicerad: 2 mars 2018 · 12.15.
Polis-Arkiv-Blaljus-Orebro
Arkivbild

Vid klockan 08.29 på fredagen så utlöser personalen på Folktandvården vid Klostergatan i Örebro sitt överfallslarm. Detta sker efter att en man har börjat slå sönder inredningen i lokalen. När polisen anländer fram till platsen så ser dom att mannen springer ifrån lokalen och polispatrull tar upp jakten till fots.

Stoppar tågtrafiken vid Örebro Centralstation

Mannen som har polisen efter sig väljer att springa över järnvägsspåren vid Centralstation, polisen stoppar av säkerhetsskäl tågtrafiken inne i centrala Örebro under en kortare tid. Efterföljande polispatrull kan gripa mannen vid klockan 08.45.

Annons ▾

Mannen är i nuläget misstänkt för skadegörelse på Folktandvården vid Klostergatan och Örebro Centralstation.

FIKK - För att alla behövs