Örebro Futsal Club

Jobbmässa på Conventum Arena i Örebro

Jobbmässan är en mötesplats för företag som behöver rekrytera – onsdagen den 7 mars mellan 11.00-16.00

· Publicerad: 4 mars 2018 · 11.30.
Jobbmässan-2015

Onsdagen den 7 mars klockan 11.00 – 16.00 så hälsas du välkommen till årets Jobbmässa på Conventum Arena.

Mässan har i år lockat fler rekryterande företag än någonsin, berättar arrangörer för mässan som är Örebro kommun och Arbetsförmedlingen Örebro län. Detta är den artonde mässan som arrangeras sedan år 2006. För några år sedan så hölls jobbmässan två gånger per år.

Annons ▾

Mötesplats för företag med rekryteringsbehov

Syftet med Jobbmässan är att den ska vara en mötesplats där företag med rekryteringsbehov och utbildningsanordnare snabbt och enkelt ska möta personer som söker en anställning eller utbildning.

Intresset är större än någonsin

Mässan har i snitt ungefär 7 000 besökare och ungefär 100 utställare. De företag som deltar på mässan får en möjlighet att träffa intresserade personer och på så sätt få en ”på platsen-kontakt”. Jobbmässan erbjuder bland annat rekrytering och utbildningar.

– Intresset att delta på jobbmässan är större än någonsin, säger Thomas Strömberg, företagscoach, Örebro kommun. Vi hoppas att årets mässa blir lika välbesökt som tidigare och att mötena mellan företag och arbetssökande leder till många nya anställningar.

FIKK - För att alla behövs