Örebro Futsal Club

Örebro Black Knights stärker upp laget inför kommande säsongen

Nu har ytterligare flera spelare skrivit på för Örebrolaget som börjar ta mer och mer form

· Publicerad: 4 mars 2018 · 14.24.
Örebro Black Knights

Örebro Black Knights har värvat ytterligare spelare inför den kommande säsongen i Superserien som har premiär den 8 april på Behrn Arena i Örebro.

Hjalmar Gertsson – spelade tidigare i klubben Ystad Rockets

Ystads Hjalmar Gertsson kommer till Örebro med styrka och snabbhet.

Annons ▾

– Hjalmar är en ung men väldigt stark spelare (Wide Receiver) som kommer att tillföra en bra mix till laget. Jag ser fram emot att se vad hans snabbhet och styrka kommer att bidra med till laget, säger headcoach Aaron Fiddler.

Timmy Göransson stärker upp Örebros offensiv

Tidigare hemmahörande i Limhamn Griffins samt svensk landslagsspelare, kommer nu in som Running Back för att stärka upp Örebros offensiv.

– För oss är detta en väldigt viktig signing inför 2018. Vi stod inför utmaningen att ersätta två stycken spelare, båda utsedda till årets Running Back, och med Timmy får vi en spelare som lever upp till den nivån.

– Jag har alltid uppskattat Timmys spel när jag tittar på honom på film och när han har spelat i Superserien. Jag ser mycket fram emot att se hans färdigheter i vår offensiv under den kommande säsongen, säger HC Aaron Fiddler.

– Jag kommer att kunna bidra med snabbhet och erfarenhet till laget. Jag har tidigare haft HC Aaron Fiddler som coach i landslaget och uppskattar verkligen hans ledarstil. Han är en stor anledning till att jag väljer att komma till Örebro, säger Timmy Göransson och fortsätter.

– Det är av flera anledningar som jag väljer att spela för Örebro i år. Jag känner att den sammanhållningen som finns i laget kommer att vara det som avgör hårda matcher där det är små marginaler som avgör. Jag känner också att det finns många väldigt bra spelare på offensivlinjen, vilket är viktigt för en Running Back. Dessutom förlorade laget en skåning efter förra säsongen så de behöver en ny skåning.

Martin Jäppinen och Albin Adolfsson till Örebro Black Knights

Två nya spelare har skrivit på för att spela med Örebro Black Knights under den kommande säsongen, Martin Jäppinen och Albin Adolfsson.

Martin har tidigare spelat i Västerås Roedeers U19 lag och Albin kommer från Karlskoga Wolves.

– Jag har valt att börja spela i Örebro för att jag kände att det var dags att ta steget upp och spela i Superserien och jag tror att jag kan utvecklas som spelare av att spela med Black Knights, säger Martin Jäppinen.

Albin Adolfsson kommer från Västerås och tar nu plats på Örebros Offensivlinje.

– Jag har bestämt mig för att spela i Örebro för att jag vill utvecklas och bli en bättre spelare genom att hela tiden behöva fightas för att bli uttagen och spela på Offensivlinjen.

Källa: Örebro Black Knights

FIKK - För att alla behövs