Örebro tog med sig viktiga poäng mot Karlskrona

Det var ett Örebro med stort självförtroende som på tisdagskvällen klev in på isen

· Publicerad: 6 mars 2018 · 22.36.

Med stort självförtroende klev dom pigga Örebroarna in på isen, i ett nästan fullsatt Behrn Arena.

Örebro startade i ett högt tempo som gjorde att Karlskrona inte hängde med alls utan fick rikta in sig på att försvara sig och 18:09 in i perioden så kom utdelningen då Tom Wandell satte 1-0.

Period två trummade på på samma sätt Örebro hade ett övertag och pucken gick deras väg och två minuter in i perioden så ökade Daniel Viksten på ledningen till 2-0.

i den femte minuten så kunde Tylor Spink sätta 3-0 och det skulle även komma ytterligare ett mål för Örebro i den nionde minuten denna period satte Daniel Viksten 4-0 vilket stod sig perioden ut.

Tredje perioden så startade Örebro lugnare och för ett litet tag så kom Karlskrona in i matchen igen. Örebro samlade dock ihop sig snabbt och tog över spelet igen.

I sjätte minuten kunde Joakim Andersson punktera matchen med sitt 5-0 mål och där med fick Örebro med sig viktiga tre poäng denna kväll.