Örebro Futsal Club

Mia Skäringer till Conventum i Örebro – ”Avig Maria – No more fucks to give”

Mia Skäringer åker på arenaturné – nu återupptar hon sin resa genom Sverige med premiär i Örebro

· Publicerad: 13 mars 2018 · 12.39.
Mia Skäringer
Foto: Emma Svensson

I november återupptar Mia Skäringer sin resa genom Sverige och den här gången med föreställningen – ”Avig Maria – No more fucks to give”, som handlar om att äga sig själv och vara kvinna på sina egna villkor.

Conventum Arena i november – biljettsläpp på fredag

Premiären går av stapeln på Conventum Arena i Örebro den 2 november och därefter åker föreställningen vidare till Linköping, Gävle, Västerås, Karlstad, Uppsala, Göteborg, Halmstad, Malmö och Stockholm.

Annons ▾

Biljetterna släpps på fredag den 16 mars klockan 10.00!

— Nej, det anstår mig icke längre att göra mig mindre än vad jag är. Jag är inte skapad av Adams gamla revben. Det fanns byggmaterial till mig med. Nu har männen pratat sedan dinosaurierna dog ut. Det här är mina 90 minuter.

— Avig Maria är en föreställning om att äga sig själv, vara kvinna på sina egna villkor. Fulvackerstarksvagjag. Jag tar med er på en resa i min människa, genom demoner, rädslor och kärlek. Och visst är jag rädd men Tabita håller mig i handen – Nu ru,nu tar vi en litten go rök på detta å sätter ner skåpet. One last fuck to give!

Fyra år sedan…

I höst är det fyra år sedan Mia Skäringer var på turné med ”Avig Maria…och sångerna jag gråtit till” som sågs och älskades av fler än 60.000 besökare samt rosades i media. Den 2 november är det äntligen dags för Skäringer att inta scenen igen, nu med en rejält uppdaterad version av tidigare föreställning och med namnet ”Avig Maria – No more fucks to give”. Dessutom följer både Tabita och Gulletussan med även den här gången!

Manus: Mia Skäringer
Regi: Edward af Sillén

Turnéplan

  • 2 november – Örebro, Conventum Arena
  • 3 november – Linköping, SAAB Arena
  • 8 november – Gävle, Gavlehovhallen
  • 9 november – Västerås, Bombardier Arena
  • 10 november – Karlstad, Löfbergs Arena
  • 15 november – Uppsala, IFU Arena
  • 17 november – Göteborg, Scandinavium
  • 22 november – Halmstad, Halmstad Arena
  • 23 november – Malmö, Malmö Arena
  • 24 november – Stockholm, Ericsson Globe

Foto: Emma Svensson

FIKK - För att alla behövs