Örebro Futsal Club

Örebropolisen kommer ägna extra krafttag i centrala Örebro under helgen

Örebropolisen meddelade under fredagen att man i helgen kommer bland annat ägna kraft åt centrala Örebro.

· Publicerad: 16 mars 2018 · 22.39.
Polis-Arkiv-Strömpis-Örebro

Polisen skriver att de vet att personer samlas i parkeringsgarage, kiosker, gallerior etc, och det har under veckan medfört brott och ordningsstörningar av olika slag. Så ska det inte vara, och polisen kommer att jobba för att motverka det.

Även aktiva i ytterområdena

Polisen kommer även hålla koll på olika ytterområden där det sker skadegörelser, narkotikahandel och ordningsstörningar. Under veckan har det rapporterats olika brott från bland annat Baronbackarna, Almby, Odensbacken, Vivalla och Varberga. Det rör sig om allt från klotter och glaskrossning till droghandel och våldsbrott.

Annons ▾

Polisen är inte ensamma om att jobba för en ökad trygghet. Vi har stor hjälp av kommunens fältgrupp, ordningsvakter, väktare, trivselvärdar och andra. Om du ser eller misstänker pågående brott ringer du 112. Annars ringer du 114 14.

FIKK - För att alla behövs