Örebro Futsal Club

Svalt intresse för Chateau Grand Cru 2018

Fredagen den 23 mars öppnades portarna till Chateau Grand Cru 2018, den årliga ost – och vinmässan på Conventum Arena i Örebro.

· Publicerad: 23 mars 2018 · 21.20.
Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

Och det var en svalt intresse för mässan under fredagen, knappt tusen besökare hade hittat dit. Chateau Grand Cru brukar vara lugn första dagen då fler besökare kommer under lördagen.

Bra utbud för den som söker

Chateau Grand Cru innehåller dock flera intressanta aktörer och levererar ett fylligt utbud till de som letar efter det extra. Och precis som tidigare år kan man hitta både viner, konjak, tilltugg och andra delikatesser på mässan.

Annons ▾

Ytorna i mässhallen ser större ut än förra året och frågan är inte om man skulle tjäna på att flytta tillbaka till Örebro Slott. Den tiden lyckades man skapa en intim och trevlig Chateau Grand Cru i slottets historiska salar. Nu känns bara mässan som ett bortglömt syskon till den betydligt populärare Öl – och Whiskymässan.

FIKK - För att alla behövs